Gačanke žele titulu na završnici juniorskog prvenstva Bosne i Hercegovine | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gačanke žele titulu na završnici juniorskog prvenstva Bosne i Hercegovine

Izvor: Herceg TV | Datum:09.06.2017.

Predstojećeg vikenda u Brčkom će se odigrati završnica juniorskog prvenstva Bosne i Hercegovine na kojoj će učestvovati po dvije najbolje ekipe iz takmičenja u Republici Srpskoj i Federaciji BiH. Ekipe Kule Gradačac i Troglava iz Livna predstavljaće FBIH dok će pored domaće ekipe Bimal Jedinstva predstavnice Republike Srpske biti i odbojkašice ŽOK Gacko.

U subotu će biti odigrane polufinalne utakmice i to od 16 časova sastaju se Bimal Jedinstvo i Kula Gradačac, dok će od 18 časova na teren ŽOK Gacko i Troglav iz Livna. U nedjelju će se poražene ekipe sastati u meču za treće mjesto od 10 časova, dok će pobjednice odmjeriti snage u finalu od 12 časova i odlučiti o novom juniorskom šampionu Bosne i Hercegovine.

Gačanke su u prvenstvu Republike Srpske osvojile drugo mjesto i srebrenu medalju kada su savladale Bimal Jedinstvo rezultatom 3:2, a za titulu im je bila neophodna pobjeda rezultatom 3:1 zbog poraza od Slavije iz Istočnog Sarajeva rezultatom 3:2. Sada žele da potvrde kvalitet i da se domognu šampionske titule, a trener Gačanki Saša Slijepčević ne krije da imaju najveće ambicije.

"Prije svega nadam se da će turnir proteći u fer i korektnoj borbi i da će službena lica obezbijediti uslove za to. Što se tiče ekipe mi znamo da imamo najbolju ekipu u BiH i želimo da na terenu to i dokažemo i osvojimo šampionsku titulu" - jasan je Slijepčević.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: