Rukometaši Leotara počinju šestu sedmicu priprema za novu sezonu i nastup u Evropi | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometaši Leotara počinju šestu sedmicu priprema za novu sezonu i nastup u Evropi

Izvor: Trebinje Live | Foto: Trebinje Live | Datum:31.08.2024.

 

Rukometaši Leotara intenzivno se pripremaju za novu sezonu u Premijer ligi BiH. Pred njima je šesta sedmica priprema i prema riječima trenera Dragiše Koraćevića sve teče po planu.

Prošlogodišnje osvojeno treće mjesto u Premijer ligi i ponovni odlazak u Evropu pred trebinjski klub su postavili velike standarde i za predstojeću sezonu.

Iako su u drugoj i trećoj sedmici rukometaši imali problema oko zauzetosti dvorane to ih nije spriječilo da treniraju. Zdravstveni bilten je dobar i svi se nadaju da će na kraju sedme sedmice kada ih očekuje prva zvanična utakmica u EHF Evropa kupu protiv ekipe Kojčegiz u Turskoj biti spremni taktički, fizički i psihički.

Promijenjena je ekipa u onosu na prošlu sezonu jer je šest igača otišlo i to Stanković, Jovanović, Tepić... Ipak, konstrukcija ekipe je ostala, ali treba vremena i za uigravanje.

U odnosu na prošlu sezonu manji je roster što se tiče brojčano, ali je plan da se promijeni igra jer ima više igača koji mogu da igratju na više pozicija. Tako bi se ti nedostaci kompenzovali i u Leotaru su uvjereni da će vrijeme pokazati da će rezultati biti na nivou posljenjih nekoliko sezona.

Do sada je Leotar odigrao dvije utakmice u Metkoviću i Goraždu, kao i revanš utakmicu protiv RK Mehanika iz Metkovića u Trebinju, koja je ponovo pobijedila sa 25 prema 22.

RK Leotar: Čolović, Knžević, Mišetić 5, Arizanović 1, Milojević , Parežanin 2, Ratković 2, Uljarević, Turnić, Ninković 3, Veraja 2, Anđušić, A. Parežanin, Đurašković 1, Šukić 2. Trener: Dragiša Koraćević.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: