Fudbal: „Jedinstvo“ Brodac- „Mladost“ Gacko 2:1 | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Fudbal: „Jedinstvo“ Brodac- „Mladost“ Gacko 2:1

Izvor: gacko-rs.info | Foto: gacko-rs.info | Datum:21.03.2017.

Fudbaleri Mladosti su u 17. kolu  Druge lige Republike Srpske, grupa „Istok“ gostovali u Brodcu gdje su se sastali sa domaćom ekipom FK „Jedinstvo“ od koje je pretrpjela poraz. Konačan rezultat utakmice je 2:1 (0:1) za domaćina.

Fudbaleri Mladosti su poveli u 24. minutu pogotkom Dragana Goranovića. U 43. minutu golman Mladosti, Aničić je odbranio penal domaćina. U 59. minutu igrač domaćih Ristić izjednačio je rezultat na 1:1. U 86. minutu kada su svi očekivali kraj, sudija Petković dosuđuje drugi penal za domaćina koji pretvaraju u pogodak i konačan rezultat od 2:1.

„Utakmicu je obilježilo slabo suđenje sudijske trojke iz Brčkog, pogotovo glavnog sudije Petkovića i Gorana Lakića. Postavlja se pitanje daljeg igranja ovakvih utakmica kad je pobjednik unaprijed poznat “, kažu u FK „Mladost“ Gacko.

FK „Mladost“: Aničić, Nikolić (od 87 min. Bratić), Koprivica, Mrković, Goranović (od 42. min. Dangubić), Sušić, Pušara, Bjelogrlić (od 65. min. Delić), Ćeranić, Komnenić.

Nakon odigranih 17. kola, Mladost se nalazi na 12. mjestu sa osvojenim 21 bodom.

U narednom, 18. kolu jesenjeg dijela Prvenstva RS, Druga liga „Istok“ koje se igra  u subotu 26. marta sa početkom u 14:30, fudbaleri Mladosti su domaćini ekipi FK „Mladost“ iz Bogutovog sela.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: