Sa brane na Klinju skakali najbolji u regionu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Sa brane na Klinju skakali najbolji u regionu

Izvor: radio gacko | Foto: radio gacko | Datum:22.07.2024.

 

Četvrti put zaredom proteklog vikenda su na jezeru Klinje održani skokovi sa brane. Skakalo se na noge i na glavu za šta je organizator, Kulturno-sportski centar iz Gacka, pripremio novčane nagrade.

Događaj je okupio skakački krem regiona, rekao nam je  Milan Gutović, koordinator za sport u ovoj ustanovi.

Za uživanje i dobro raspoloženje posetilaca dovoljan je i prelepi krajolik, čista voda u kojoj se ogleda planinski pejzaž. Ipak, organizatori su obezbedili i di-džeja i napravili dnevnu žurku za posetioce.

A za njih su sa  prve lučne brane skakali najbolji iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Sa 500 KM za najbolji skok na glavu je nagrađen Stefan Jeftić iz Valjeva. Drugo mesto i 300 maraka je osvojio Petar Ćosić iz Užica, a treće mesto i 200 maraka Igor Arsenić iz Banja Luke.

U skokovima na noge tročlani žiri je najbolje ocenio Ensara Bugarija iz Sarajeva koji je nagrađen sa 250 maraka. Drugo mesto je zauzeo Siniša Mihajlović iz Užica koji je nagrađen sa 150 KM, dok je trećeplasirani bio takođe Užičanin Petar Ćosić koji je dobio novčanu nagradu od 100 maraka.

 



U skokovima su se oprobali i mladići iz Gacka. Iako nisu osvojili prve nagrade, publika ih je bodrila i nagradila aplauzima.

Potencijal postoji, a leta će, sudeći po vremenskim prognozama još biti, a samim  tim i prilike za usavršavanje do narednog leta i novih skokova.

Skokovi sa brane na jezeru Klinje se održavaju u sklopu manifestacije „Kulturno- sportsko ljeto Gacko 2024.“, a promoter je i ove godine bio Danko Dangubić.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: