Impresivan nastup plivača „Leotara“ na prvenstvu Montenegro Open 2024 | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Impresivan nastup plivača „Leotara“ na prvenstvu Montenegro Open 2024

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:15.07.2024.

 

Plivači Leotara osvojili su ukupno 12 medalja, od čega su tri zlatne, tri srebrne i šest bronzanih, na Internacionalnom plivačkom mitingu Montenegro Open 2024, koji je održan na otvorenom olimpijskom bazenu „Morača“ u Podgorici proteklog vikenda.

Zlatne medalje osvojili su: Lena Radulović u disciplinama 50 i 100 metara slobodno i Marija Kurtović u disciplini 50 metara leđno.

Srebrne medalje pripale su: Andreju Kisinu u disciplinama 100 i 200 metara delfin i Tijani Hamović u disciplini 200 metara prsno.

Bronzanim odličjem okitili su se: Marija Kurtović u disciplini 50 metara slobodno, Stefan Tasovac u disciplini 200 metara delfin, Lena Radulović u disciplini 50 metara leđno, Tijana Hamović u disciplini 50 metara prsno i Vito Koprivica u disciplinama 50 i 200 metara leđno.

Na takmičenju je učestvovao 51 klub iz Crne Gore, Albanije, Azerbejdžana, Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Njemačka, Kosova, Sjeverne Makedonije, Poljske, Slovenije, Srbije, Turske, Ujedinjeni Arapski Emirati i Sjedinjenih Američkih Država.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: