Vaterpolisti 'Leotara' osvojili Prvi međunarodni turnir 'Vidovdan 2024' u Beogradu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Vaterpolisti 'Leotara' osvojili Prvi međunarodni turnir 'Vidovdan 2024' u Beogradu

Izvor: radio Trebinje | Datum:02.07.2024.

Vaterpolisti Leotara osvojili su pehar za prvo mjesto na Prvom međunarodnom turniru „Vidovdan 2024“, koji se održavao proteklog vikenda u Beogradu.

U Kadetskoj konkurenciji „Leotar“ je furiozno doṣ̌ao do titule startujući sa pobjedom nad Zemunom sa 13:6, nakon toga službenim rezultatom 10:0 nad Banja Lukom i na kraju u finalu pobjeda nad Novim Beogradom sa 11:4.

„Leotar“ se ovom titulom upisao u istoriju budućih Vidovdanskih turnira kao prvi osvajač̣, zbog čega su iz kluba jako ponosni.

Ṣ̌ampionski tim „Leotara“ predstavljaju: golman Vukaṣ̌in Đurić, igrači Vasilije Đuzelović, Vasilije Parač̣a, Stefan Tamindžija, Petar Ćurić, Vuk Vukoje, Ognjen Zirojević, Filip Milivojević, Zarije Miladinović, Marko Grgurević, Milan Bajč̣etić, Pavle Baṣ̌ić, Stefan Tasovac, Anur Ajdinović i Todor Ṣ̌arenac.

Na „Vidovdanskom turniru“, koji je orgnizovao BVK „Radnič̣ki“ uč̣estvovalo je osam ekipa: „Crvena Zvezda“, „Novi Beograd“ (dvije ekipe), „Zemun“, „Ṣ̌abac“ , „Banja Luka“ , „Leotar“ i domaćin BVK „Radnički“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: