Atletičari AK "Trebinje" uspješni u Foči i u Mostaru | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Atletičari AK "Trebinje" uspješni u Foči i u Mostaru

Izvor: Radio Trebinje | Datum:27.05.2024.

 

Članovi AK "Trebinje" proteklog vikenda trčali su uličnu trku u Foči, a jedan dio mlađe grupe nastupio je na drugom kolu Hercegovačke lige u Mostaru u okviru 4. Dječijeg atletskog mitinga “Memorijal Đemal Kasumović”.

Anđela Antunović, Ana i Mara Nožica stigle su prve na cilj, Aleksa Kljunak zauzeo je drugo mjesto, dok je njegov mlađi brat Luka završio trku kao trećeplasirani, na ulučnoj trci u Foči.

U Mostaru, u okviru lige, zlatne medalje osvojili su Dimitrije Dragoljević (60m), Lara Kraljevič (60m), Božena Ninković (60m i 300m), Mara Nožica (300m), Sofija Grkavac (200m), Miloš Pikić (60m),

Srebrne medalje osvojili su Anđela Antunović (60m 200m), Ana Nožica (200m), Jelena Grubač (300m) kao i štafeta 4X60m u susret u sastavu Lara Kraljević, Lea Traparić, Tijana Tomić i Anđela Antunović.

Na trećoj poziciji takmičenje su završili Strahinja Čabrilo (60m i 200m), Dimitrije Dragoljević (skok u dalj) i Miloš Pikić (vorteks)

 U okviru Mitinga prvi su bili Lara Kraljević (60m), Sofija Grkavac (200m), Božena Ninković (300m), Mara Nožica (300m).

Srebrne medalje osvojili su Božena Ninković (60m), Dimitrije Dragoljević (60m), Anđela Antunović (200m), Ana Nožica (200m), a bronzane Miloš Pikić (vorteks) i Strahinja Čabrilo (60m).

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: