Rukometna premijer liga: Trijumf Dervente u Nevesinju | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometna premijer liga: Trijumf Dervente u Nevesinju

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:20.10.2016.

Rukometaši Hercegovine poraženi su večeras od Dervente sa 28:24 u 7. kolu Premijer lige BiH. Nevesinjci  su utakmicu odigrali sa mnogo oscilacija što je iskusna gostujuća ekipa znala da kazni.

Derventa je bolje otvorila utakmicu i sa brzom izmjenom lopte u napadačkim akcijama zadavala je mnogo problema domaćoj ekipi. U 20. minutu gosti su imali pet golova prednosti. Tada nastupa najbolji period igre rukometaša Hercegovine u kojem su postigli sedam golova, a ekipa iz Dervente nijedan. Na odmor se otišlo sa rezultatom 11:11.

U nastavku je Derventa bila mnogo konkretnija, ali nije uspijevala da napravi ozbiljniju prednost. S druge strane Nevesinjci nisu mogli da vežu bar nekoliko dobrih minuta, pa je ipak prednost ostala nedostižna.

U redovima Hercegovine najefikasniji je bio Draganić sa sedam golova. U ekipi Dervente istakli su se Šijaković i Zekić sa po šest golova. U Premijer ligi BiH narednih dvadesetak dana neće se igrati prvenstvene utakmice. U 8. kolu koje je na programu 12. novembra Hercegovina dočekuje Krajinu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: