Dodik zahvalio Luki Petroviću na dobrom i uspješnom vođenju Gradskog odbora SNSD Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Dodik zahvalio Luki Petroviću na dobrom i uspješnom vođenju Gradskog odbora SNSD Trebinje

Izvor: rejting info | Datum:04.09.2024.

U Doboju je održana konferencija za novinare nakon sjednice Glavnog odbora SNSD-a.


 

Dodik se osvrnuo na rad odbora SNSD-a u Republici Srpkoj i zahavalio Luki Petroviću na dobrom i uspješnom vođenju Gradskog odbora SNSD Trebinje.
Lider SNSD-a je  rekao da ova politička partija ne vidi da postoje tendencije koje bi mogle dovesti do destabilizacije institucija u Republici Srpskoj i nastaviće da jača njihove perspektive.
Dodik je rekao da su na današnjoj sjednici Glavnog odbora analizirali sposobnost stranačke organizacije za predstojeće lokalne izbore.SNSD ima državnu odgovornost, vrši vlast na republičkom niovu, ali i u znatnom broju opština, naveo je Dodik.

Sve te činjenice, kaže, danas pokazuju da SNSD u Glavnom odboru oličava politiku uspjeha, te je istakao da slušaju ljude.

 
Smatra da je Vlada učinila ogromne napore i učinila sposobnost Srpske u teškim okolnostima, isplaćuje prosječnu platu od 708 evra i ima tendenciju rasta, a veća je od prosječne plate u Federaciji BiH.

Ukupan dug je 37 odsto, a javni dug 42 odsto, povećanje na izvornim prihodima, stabilan budžet.

Sjednici Glavnog odbora SNSD-a prisustvovali su lider stranke Milorad Dodik, potpredsjednici Željka Cvijanović, Radovan Višković, Miroslav Bojić i Luka Petrović, generalni sekretar Srđan Amidžić, kao i organizacioni sekretar Igor Dodik.

Pored njih, sjednici Glavnog odbora SNSD-a prisustvovali su i drugi članovi partije.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: