Veliki skandal potresao Listu za pravdu I red (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Veliki skandal potresao Listu za pravdu I red (VIDEO)

Izvor: herceg tv | Datum:01.10.2024.

Na jučerašnjoj pres konferenciji,gdje su bili pozvani svi mediji iz Trebinja, a pojavila se samo nekolicina, urednik portal ‘Autentično’, Goran Suvara, iznio je nevjerovatne dokaze o lošoj komunikaciji unutar Liste Nebojše Vukanovića.

Lazar Radan I Sobodan Deretić sarađuju sa Goranom Suvarom, urednikom I vlasnikom portala ‘Autentično’. Ono što se zaključuje iz jučerašnjeg presa, prema dokazima Suvare, je da ova saradnja između njih traje već pet do šest mjeseci, a jedini cilj dijela Liste koja je ovo radila iza leđa svog lildera Vukanovića, je da ''zarade'' više predizbornih poena u borbi za vlast. Međutim, izigrani I ostavljeni u prašini prljavštine koju su sami napravili, prepušteni sami sebi, pokušaće da se čupaju iz ovog blata, ali prema nekim naznakama i najavama ‘Autentično’ portala, ovo je tek početak iznošenja tajnih dogovora sa Goranom Suvarom i Liste “za pravdu i red”.

Da li je ovo jedini skandal?

Prema riječima Suvare, ovakvih audio snimaka će biti još. Samo je pitanje vremena kada će postati dostupni svima nama.

Izgleda da se Lista za ‘pravdu I red’ zaigrala I držala one stare ‘’Držite lopova’’.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: