Imamo li novog Draška u Trebinju? (Video) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Imamo li novog Draška u Trebinju? (Video)

Datum:09.09.2024.

Mlad, pun entuzijazma, poštenja, s punim očima naroda, ne kida asfalt ali se žali na njega. Ne , nije Draško Stanivuković, od prije četiri godine, nego Lazar Radan, koji hoće svoje četiri godine. Ili četiri godine u kojima bi neko drugi liječio svoje frustracije na ostacima iskrene opozicije.
Na skupu je svojim biračima obećao, eto, čim dođe na vlast, ne više, ali svima nove patike, ne skupe, ali patike, jer su ih preorali na lošem putu dolazeći na njegov skup.

Zar se tako počinje kampanja poštenih ljudi koji se bore za slobodu, protiv kriminala, nepotizma. Prvi miting, a već patike za sve koji glasaju. Nije li malo ružno i tužno to čuti, pa makar bila "šala" . Naš narod je rekao da u svakoj šali ima....Znate već.

Napadati nekoga za zloupotrebe javnog novca, a na prvom pravom obraćanju javnosti, prije nego što je i iole blizu da bude gradonačelnik, obećati patike svima, koji ga podržavaju, u najmanju ruku je ružno, ali otkriva vjerovatno, mnogo toga .

Naravno, reći ćemo, kao da su patike nešto. I, možda nisu, ali možda govore šta bi bilo sutra i kakvo je to iskreno poštenje koja ova lažna opozicija nudi.

Još jedan lažni Draško, još jedan trojanski konj.

U redu, ako neko misli da nije tako, ima pravo da zaokruži na izborima koga hoće i dobije možda i patike.

Samo neka prije toga pogleda šta Banjalučani, koji su glasali za Draška danas misle o njemu. Ne dovodim u sumnju njegov rezultat i glasove koje organizovao da dobije, zna se kako i s kim i na koji način. Samo mnogo ovo slično izgleda, a kada bi ova lažna opozicija pobijedila, pravde o kojoj se priča, više ne bi bilo ni u tragovima i sve bi postalo legalna šarena laža. Sada još uvijek nije, jer imamo nekoga ko se suprotstavlja simbiozi u najavi , u najmanjem slučaju i ponašanju identičnom ovom, koji su Banjalučani dobro iskusili na svojoj koži.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: