Siniša Vučinić: Petrović je arhitekta modernog Trebinja, Ćurić nastavlja krupnim koracima | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Siniša Vučinić: Petrović je arhitekta modernog Trebinja, Ćurić nastavlja krupnim koracima

Izvor: Herceg tv | Datum:20.08.2024.

Gostujući u Vijestima Herceg televizije, istaknuti srpski političar i član Srpske napredne stranke, Siniša Vučinić komentarisao je trenutnu vlast u Trebinju.

Vučinih je istakao da rodno Trebinje sada vidi kao moderan grad, koji je u svojoj istoriji uvijek imao dobre gradonačelnike. Prethodnog gradončelnika Trebinja, Luku Petrovića, vidi kao arhitektu modernog i urbanog Trebinja, čiji je rad nastavio sadašnji gradonačelnik Mirko Ćurić.

"Projekti Luke Petrovića će se izučavati, on je čovjek koji je najviše učinio za Trebinje. Njegova politika smirenosti , humanosti, empatije prema građanima, osjećaj pripadnosti svome gradu daje snagu stranci" ističe Vučinić.

Prema njegovim riječima istim, krupnim koracima nastavlja i gradonačelnik Ćurić, čiji su rezultati rada svakako vidljivi. U posljednje vrijeme realizovan je veliki broj projekata, i tek će ih biti kaže Vučinić.

" Ćurić je odgovoran gradonačelnik, mnogo voli Trebinje i građane Trebinja, i sve radi srcem" zaključuje Vučinić za Herceg televizuju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: