Tamindžija: NIKO NORMALAN NE MOŽE BITI NA STRANI ONOGA KO JE UGROZIO TUĐE žIVOTE | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Tamindžija: NIKO NORMALAN NE MOŽE BITI NA STRANI ONOGA KO JE UGROZIO TUĐE žIVOTE

Izvor: srna | Foto: Agencije | Datum:20.08.2024.

 

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ilija Tamindžija smatra da niko normalan ne bi trebalo da bude na strani onoga ko je naoružan i ko je neovlašteno ušao u nečiju kuću, pucao iz vatrenog oružja i ugrozio živote ljudi.
“Prema dostupnim informacijama ne zna se identitet lica, da li je migrant ili terorista. U svakom slučaju, narušena je bezbjednost mještana i, prema njihovim informacijama, bili su ugroženi životi”, rekao je Tamindžija Srni.On je istakao da je policija iscrpila sve mogućnosti u pregovorima i da, nažalost, nisu uspjeli da ga ubijede na predaju.Tamindžija je rekao da je veoma važno utvrditi kako je lice dospjelo u nevesinjsko selo i odakle mu takvo oružje, kako se ovakve nemile scene ne bi ponavljale u Republici Srpskoj.

Načelnik Policijske uprave u Trebinju Siniša Laketa izjavio je da je sinoć u Nevesinju ubijeno lice koje je, uz povike “Alahu ekber”, otvorilo vatru na policajce koji su bili opkolili kuću u kojoj se nalazilo.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović objavio je na svom blogu da su dešavanja u selu Zovi Do zabrinula mještane koji su uznemireni, ali da je “hrišćanski naći razumijevanje i za nevoljnike koji su izgubili dom i koji su se možda od kiše sakrili u neku napuštenu kuću, ili možda uzeli nešto hrane da se prehrane, a koji su sada jako uplašeni i u panici, nakon što ih je opkolila policija”.

 
SRNA


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: