Dodik: Gdje je SNSD na vlasti, tu su riješeni svi kapitalni izazovi | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Izbori 2024

Dodik: Gdje je SNSD na vlasti, tu su riješeni svi kapitalni izazovi

Izvor: Rtrs | Datum:28.09.2024.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Čelincu da tamo gdje je SNSD na vlasti te su lokane zajednice riješile sve kapitalne izazove i da ostaje još finalizacija svega toga da život u njima bude još bolji.
 

 


Dodik je zahvalio ljudima u Čelincu za rad koji su uložili da se ovo mjesto izgradi, te poručio da je kandidat stranke za načelnika Vlado Gligorić načelnik koji pokazuje entuzijazam, istrajnost i ima viziju.

- Mi smo uvijek bili tu kada je god bio neki projekat u pitanju, pa i onaj lokalne infrastrukture. Plan je da u cijeloj Srpskoj, u svim opštinama gdje postoje liste za čekanje djece za vrtiće, budu izgrađeni smještajni kapaciteti i da budu smještena sva djeca koja imaju potrebe za vrtićem i predškolskim obrazovanjem - rekao je Dodik Srni u Čelincu gdje je održana predizborna tribina SNSD-a.

On je dodao da će izgradnja smještajnih kapaciteta za vrtiće biti realizovana i u Čelincu zajedno sa opštinom, predsjednikom i Vladom Srpske.

- Imaćemo mogućnost da se pohvalimo time u dogledno vrijeme - naglasio je Dodik.

Dodik je istakao da su Srbac, Čelinac, Prnjavor, Aleksandrovac, Gacko, Bileća pobjedničke priče SNSD-a i da se tako simbolično povezuju svi krajevi u Srpskoj.

On je rekao da je Srbac sređena lokalna zajednica, koja je odgovorila na gotovo sve infrastrukturne izazove.

- Tu su se radile škole, vrtići i putevi po selima, rješavale vodovodne infrastrukture i sve će to da se nastavi - naveo je Dodik.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Čelinac Vlado Gligorić rekao je Srni da očekuje ubjedljivu pobjedu i stabilnu skupštinsku većinu zajedno sa koalicionim partnerima.

On je izrazio zahvalnost Dodiku za podršku Čelincu, uz nadu da će rezultati biti odlični.

Gligorić je rekao da Čelinac ima puno planova za naredni period, te da će ova opština biti povezana sa susjednim lokalnim zajednicama i putevima.

- Radimo na vodosnabdijevanju u nekoliko mjesnih zajednica gdje to još nije dovedeno do kraja. Gradićemo gradski trg i park i nastavljamo sa projektima kanalizacione mreže i izgradnje sportske infrastrukture, poput tribina i niz projekata širom naših 17 mjesnih zajednica gdje gradimo i društvene objekte - naveo je Gligorić.

Gligorić je rekao da će nakon izbora biti usvojena Strategija razvoja opštine Čelinac do 2030. godine.


Kategorija: Izbori 2024

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: