Rezultati i djela sve govore : Socijalisti nastavljaju još odlučnije, odgovornije i snažnije - poručeno sa centralne tribine | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Izbori 2024

Rezultati i djela sve govore : Socijalisti nastavljaju još odlučnije, odgovornije i snažnije - poručeno sa centralne tribine

Izvor: Hercegovinapress | Foto: Hercegovinapress | Datum:24.09.2024.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je da će ova partija nastaviti da sa partnerima radi na razvoju Trebinja, koji je postao jedan od gradova lidera,ne samo u Hercegovini, nego u z Republici Srpskoj.

Đokić je izjavio da se Trebinje prepoznaje po opštem rastu privrede, turizma, trgovine, ali i kulturnog i sportskog života, te mnogih drugih oblasti koje su podigle grad na znatno viši nivo nego prethodnih godina i decenija.

On je rekao da je SP u saradnji sa političkim partnerima poslednje četiri godine u Trebinju imala zapaženu političku ulogu i važne rezultate.

"Radili smo i davali vidan doprinos opštem napretku i razvoju grada i ponosni smo na te rezultate", izjavio je Đokić novinarima uoči predizborne tribine Gradskog odbora SP-a u Trebinju na kojoj su predstavljeni kandidati ove stranice za odbornike u Skupštini grada.

On je istakao da Trebinje ima potencijal za dalji privredni rad i da žele da nastave i dalje da ga jačaju.

"Uložićemo zajednički napor sa partnerima da to i bude ostvareno u budućnosti", naglasio je Đokić.

Predsjednik trebinjskih Gradskog odbora Socijalističke partije Rajko Capin istakao je punu podršku ove partije kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirku Ćuriću na predstojećim lokalnim izborima, za koga je rekao da je spreman da nastavi dosadašnjim putem.

Ćapin je dodao da očekuje da će u saradnji sa gradskim vlastima, kao i do sada, predstavnici te stranke učestvovati u realizaciji najvažnijih projekata u gradu.

Centralnoj tribini SP-a u Trebinju prisustvovali su i predstavnici koalicionih partnera, među kojima i Mirko Ćurić, zajednički kandidat za prvog čovjeka grada.


Kategorija: Izbori 2024

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: