Đokić: Ekonomsko osnaživanje za bolje Nevesinje i cijelu Hercegovinu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Izbori 2024

Đokić: Ekonomsko osnaživanje za bolje Nevesinje i cijelu Hercegovinu

Izvor: rtrs | Foto: rtrs | Datum:24.09.2024.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je sinoć u Nevesinju da partija ostaje posvećena privrednom rastu, kako ove opštine tako i cijele Republike Srpske.
 
SP, tribina u NevesinjuFoto: Ustupljena fotografija
Đokić je naglasio da je Socijalistička partija u Nevesinju radila na onome što su obećali prije četiri godine, a to je da snažno podupiru ekonomski rast i razvoj ovog mjesta, jer je to preduslov za napredak svih sfera života.

 

 

On je na tribini istakao da je ključni cilj SP ekonomski razvoj cijele Republike Srpske, pojasnivši da je to preduslov da se zaustave migracije i omogući kvalitetniji i prosperitetniji život svim ljudima.

Ukazao je na investicije u ovu lokalnu zajednicu izuzetno velike finansijske vrijednosti, navodeći da će energetski objekti koji se grade biti gotovi za nekoliko godina i to će biti na dobrobit cijele Hercegovine.

Predsjednik Socijalističke partije u Nevesinju Ognjen Kuljić rekao je da izlaze sa 26 kandidata, među kojima su doktori, inženjeri, pravnici, ekonomisti, sportisti i mnoga prepoznatljiva lica.

- Siguran sam da ćemo dobiti podršku građana Nevesinja kako bi u značajnoj mjeri imali uticaj u budućem sazivu Skupštine opštine. Naš osnovni cilj je privredni i ekonomski razvoj opštine Nevesinje - rekao je Kuljić.

Kuljić je podsjetio da je posljednjih godina u Nevesinju urađeno mnogo projekata, energetskih do onih koji se tiču vodosnabdijevanja, obnove Centra za kulturu, Sportske dvorane, puteva.

 

 

On je naglasio da SP podržava kandidata SNSD-a Milenka Avdalovića za načelnika opštine Nevesinje, te da očekuju ubjedljivu pobjedu i nastavak dobre saradnje na dobrobit svih građana Nevesinja.

Avdalović je zahvalio za podršku i dodao da se nada da će na istom projektu ostati do 2028.

Na tribini Socijalističke partije, koja je održana u Kulturnom centru "Nebojša Glogovac", predstavljeni su svi kandidati Socijalističke partije za Skupštinu Nevesinja.

 


Kategorija: Izbori 2024

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: