SNAŽNA PODRŠKA GRADONAČELNIKU ĆURIĆU – SNSD i koalicija pokazali jedinstvo i snagu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Izbori 2024

SNAŽNA PODRŠKA GRADONAČELNIKU ĆURIĆU – SNSD i koalicija pokazali jedinstvo i snagu

Izvor: rejting info | Datum:24.09.2024.

U prepunoj sali “Afrodita” potpisan je večeras Koalicioni sporazum kojim je podršku kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Trebinja, Mirku Ćuriću dalo još sedam stranaka u Trebinju.

Predstavnici trebinjskog Gradskog odbora SNSD-a potpisali su večeras koalicioni sporazum na lokalnom nivou za predstojeće izbore sa Socijalističkom partijom, Ujedinjenom Srpskom, DEMOSOM, NDP-om, DNS-om, Prvom SDS i Narodnom partijom Srpske.

 

Aktuelni gradonačelnik i kandidat koalicije je rekao novinarima da je Trebinje svakog dana sve snažnije i da 6. oktobra očekuju da bude ocijenjen njihov dosadašnji rad.

“Važno je da je koalicija od samog početka zajedno”, rekao je Ćurić i dodao da jedva čekaju 7. oktobar da nastave da rade, jer iza sebe ostavljaju djela.

 

On je podsjetio da su do sada imali dvotrećinsku podršku u lokalnom parlamentu, što im je neophodno da bi nastavili da rade.

“Hvala svima na dosadašnjoj podršci i u narednom periodu što ćemo da radimo za sve dobronamjerne ljude koji su vrijedni i žele da rade, i oni imaju našu punu podršku”, rekao je Ćurić.

 

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović rekao je novinarima da kandidate SNSD-a za odbornike podržava dvije trećine građana ovog grada.

“Ubijeđeni smo da rezultat možemo samo popraviti na ovim izborima, jer nudimo programe i projekte, opisujemo šta smo radili, za razliku od onih koji nemaju šta da ispričaju osim da se bave nama, našim ličnim imenima, bez projekata, programa i bez unapređenja života u našem gradu”, rekao je Petrović.

 

On je naveo da u budućem gradskom parlamentu očekuju dvije trećine odborničkih mjesta, te da su i iz opozicionih redova svjesni da ova koalicija treba da nastavi dalje.

 

Petrović je naveo da će svi koji budu pratili njihove politike napraviti stabilnost u Trebinju jer to već imaju osam godina, naglasivši da nijednu ružnu riječ nisu rekli protiv Crkve, sveštenika, privevrednika, komšija, onih koji pomažu.

 

“Želimo da finim jezikom radimo i doprinosimo boljem kvalitetu življenja u našem gradu. Siguran sam da većinsko Trebinje to želi i da će nam dati podršku, kao i do sada”, rekao je Petrović.


Kategorija: Izbori 2024

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: