Petrović: ,,Vučinić nastoji da spasi SDS od Vukanovićevog gaženja'' | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Izbori 2024

Petrović: ,,Vučinić nastoji da spasi SDS od Vukanovićevog gaženja''

Izvor: Herceg RTV | Datum:18.09.2024.

Luka Petrović, potpredsjenik SNSD-a i predsjednik GO SNSD Trebinje, naglašava da se lako može doći do zaključka da vlada potpuno rasulo u trebinjskoj opoziciji, zahvaljujući stavljanju ličnih interesa Nebojše Vukanovića, ispred dobrobiti građana.

U prilog tome govori niz činjenica koje Petrović navodi.

Javnost primjećuje da se predsjednik GO Narodnog fronta Trebinje  ne pojavljuje na skupovima opozicije, što Petrović objašnjava da Borjan ne pripada onakvom narativu i rječniku kojim se drže tribine opozije, što je glavni razlog što se ne pojavljuje na skupovima.

,,Ja njega poštujem kao iskrenog opozicionara. Tek sada je vidljivo da on stvarno ne pripada onakvom narativu i onakvom bezidejnom držanju tribina. Može samo da mu pada rejting i autoritet među takvim ljudima’’ kaže Petrović.

Koliki nesklad vlada medju opozicionim politčkim subjektima, govori i nezavisna kandidatura Ranka Vučinića za gradonačenika Trebinja.

,,Ranko Vučinić se jedini osokolio da spasi SDS. On je jedini koji navija za ovu stranku i nastoji da je spasi od gaženja Nebojše Vukanovića’’ objašnjava  Petrović.

,,Politikom Ranka Vučinića sigurno će se povećati snaga SDS-a, a smanjiti snaga Nebojše Vukanovića, što će pokazati i rezultati na izborima.’’ zaključuje predsjednik GO SNSD Trebinje.

 


Kategorija: Izbori 2024

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: