Petrović: 'Priča opozicije je bacanje prašine u oči građanima' | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Izbori 2024

Petrović: 'Priča opozicije je bacanje prašine u oči građanima'

Izvor: Herceg tv | Datum:18.09.2024.

Luka Petrović, potpredsjenik SNSD-a i predsjednik GO SNSD Trebinje je gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije rekao da nema osnova da se takmiče sa primitivizmom koji izražava opozicija, a trenutno je na najnižem nivou.

Petrović postavlja pitanja čemu služi Stranka za pravdu i red ako nema nijednog člana, što ukazuje na činjenicu da nemaju obavezu kao politička partija da rješavaju probleme već isključivo da šire priču zarad lične koristi.  

’Lista za pravdu i red’  dobije preko 350.000 KM godišnje narodnog novca ali se sredstva ne koriste za unapređenje kvaliteta života građana, dodaje Petrović. Neozbilja struktura, kakva je navedena stranka, ne može da rješava probeleme. ’Priča opozicije je priča za malu djecu i bacanje prašine u oči građanima do kojih mi još nismo došli, a imamo namjeru da dođemo do te trećine i uvjerimo ih da radimo ni po babu, ni po stričevima nego po potrebama većine mještana koji nam se obrate’.

Na listi PDP nalazi se 15 od 33 kandidata. Petrović ističe da su kandidati  iz jedne kuće, natjerani da budu politički aktivni. Građani će ocijeniti dosadašnji aktivizam i učestvovanje u rješavanju problema, napominje Petrović. Ističe da Saša Borjan, predjesnik GO Narodni front  ne pripada onakvom narativu i rječniku kojim se drže tribine opozije što je glavni razlog što se ne pojavljuje na skupovima.

Opozicija nije jedinstvena ni po čemu. Vidi se da je Nebojša Vukanović prodao svoje ljude  u Banja Luci  da bi dobio podršku Narodnog fronta u Trebinju i vidljivo je da je spreman na te trgovine sve zarad ličnog rezultata  kako bi uživao u dobrim primanjima bez dana radnog staža’, kaže potpredsjednik SNSD-a. ’Naravno da njegovih rezultata neće biti, jer se nije opredijelio za takav način življenja, opredijelio se za priču’, zaključuje Petrović.

 


Kategorija: Izbori 2024

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: