SKANDALOZNO: Vukanović vikao na svoje pristalice u Lastvi | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Izbori 2024

SKANDALOZNO: Vukanović vikao na svoje pristalice u Lastvi

Izvor: hercegovinapress | Foto: Hercegovina press | Datum:11.09.2024.

Četiri opozicione partije organizovale su izbornu tribinu u Lastvikoju su obilježili  galama, izrugivanje i psovanje malobrojnih pristalica Liste za pravdu i red, PDP – a, SDS – a, i Narodnog fronta.

 

 

Desetak mještana došlo je da čuje program i ideje kandidata za gradonačelnika Trebinja Lazara Radana, ali su umjesto ubjeđivanja u ispravnost političkih stavova i konkretnih djela čuli samo uvrede i psovke.

Navikao da postrojava i eliminiše svakog ko ne misli identično i ne aplaudira na svaku njegovu riječ, Nebojša Vukanović je u sred tribine doživio histerični napad i počeo da urla na sopstvene glasače.

Razlog je bio bizaran – kratka opaska glasača opozicije koji se nije potpuno pokorio i spustio glavu nego se drznuo nešto i da kaže. I to je bilo dovoljno da „Ja, ja i samo ja“ potpuno izgubi kompas…

„Ko je to rekao? Dođi ovamo, dođi ovamo“, krenuo je Vukanov linč na neimenovanog  pristalicu, nakon čega je dio opozicije pokušao da smiri i sputa Vukanovića, a drugi ga je sokolio opaskama punim psovki i uvreda na adresu građanina koji  se nije složio sa baš svakom Nebojšinom rečenicom i sa tribine otišao ponižen i uvrijeđen.

Kako to sve izgleda pogledajte u video zapisu sa tribine opozicije koja je pompezno došla u Lastvu sa tridesetak automobila i, vjerovatno isfrustrirana prizorom koji su zatekli na pustoj tribini napravila presedan kakav do sada nije viđen..  Prvo dobro naružili i izvrijeđali pristalice, pa im tražili podršku i glasove…..

Ako se neko i  pitao  šta bi bilo kad bi pobijedili sinoć je dobio odgovor. Jednoumlje i diktatura….

 


Kategorija: Izbori 2024

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: