Vukanović prekrižio bliskog saradnika jer je podržao "srpskog kandidata" u Srebrenici | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Izbori 2024

Vukanović prekrižio bliskog saradnika jer je podržao "srpskog kandidata" u Srebrenici

Izvor: trebinje live | Foto: Agencije | Datum:10.09.2024.

Ništa neočekivano od predsjednika Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića, koji je iz svoje partije, očigledno samovoljno, isključio bliskog saradnika u Srebrenici Slađana Bata Milovanovića, jer je podržao zajedničkog srpskog kandidata u ovoj opštini Miloša Vučića.


 

 

Vukanović je Milovanovića, bar je tako saopštio na svom blogu, izbacio iz partije jer je podržao srpsko jedinstvo u Srebrenici, gdje je svaki glas i te kako važan, kako bi Srbin ostao na čelu ove opštine, s obzirom na to da su Hamdiju Fejzića podržale bošnjačke partije.

Zanimljivo je da je Vukanoviću zasmetalo i što je njegov sada već bivši partijski saradnik otputovao za srpsku prestonicu — Beograd, i tu potpisao sporazum o podršci zajedničkom srpskom kandidatu.

Iako su sporazum potpisali predstavnici svih srpskih političkih partija iz Srebrenice (pozicione i opozicione), Vukanoviću nije bilo po volji ni što je podržan zajednički srpski kandidat, ali ni što su se predstavnici srpskih partija sastali u Beogradu.


Kategorija: Izbori 2024

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: