Motociklista zadobio teške tjelesne povrede kod Tvrdoša, helikopterom prebačen za Beograd | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Motociklista zadobio teške tjelesne povrede kod Tvrdoša, helikopterom prebačen za Beograd

Izvor: Trebinje Live | Foto: Trebinje Live | Datum:10.06.2024.

Na području Policijske uprave Trebinje, 9.5.2024. godine evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.  

Policijskoj stanici Trebinje jedno lice je prijavilo da mu je tokom noći 08/09. jun jedno ili više nepoznatih lica oštetilo motocikl, kojom prilikom je prema izjavi prijavioca nastupila materijalna šteta od 3.000 do 4.000 KM.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari iz člana 240. Krivičnog zakonika Republike Srpske.  

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su izvršili uviđaj na magistralnom putu M-118, u mjestu Tvrdoš, grad Trebinje, gdje je evidentirana saobraćajna nezgoda u kojoj su lica inicijala G.P. i I.D. zadobila teške tjelesne povrede.

 
 
 
 

U nezgodi je učestvovao jedan motocikl marke „BMW“.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 402. Krivičnog zakonika Republike Srpske protiv lica inicijala G.P.

Riječ je 54-godišnjem muškarcu inicijala G.P. sa dijagnozom preloma karlice, preloma tijela L1 i L2 pršljena, dislociranim prelomom lijeve butne kosti i sa unutrašnjim krvarenjem.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: