CJB: Provodeći planske aktivnosti pronašli zeljastu biljnu materiju koja podsjeća na marihuanu | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

CJB: Provodeći planske aktivnosti pronašli zeljastu biljnu materiju koja podsjeća na marihuanu

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:21.12.2016.

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 20.12.2016. godine evidenirano je jedno krivično djelo i dvije saobraćajne nezgode koje su za posljedicu imale manju materijalnu štetu. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

Rezultat slika za cjb krađa

Dana 20.12.2016. godine u 11,20 časova u PS Bileća pristupilo je jedno lice  i prijavilo da mu je iz porodične kuće otuđena određena količina novca kao i određeni predmeti. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji je naložio policijskim službenicima PS Bileća da izvrše uviđaj na licu mjesta, te da preduzmu druge mjere i radnje na pronalasku izvršilaca i dokumentovanju krivičnog djela „Krađa“.

Policijski službenici SKP-a, Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge, provodeći planske aktivnosti na suzbijanju zloupotrebe opojnih droga na području grada Trebinje, izvršili su legitimisanje i pretres lica inicijala S.V., kojom prilikom je kod navedenog lica pronađena zeljasta biljna materija koja svojim karakteristikama podsjeća na opojnu drogu marihuanu. Navedenom licu je uručen prekršajni nalog.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: