U Novu julijansku sa Frajlama i Igorom Vukojevićem | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Novu julijansku sa Frajlama i Igorom Vukojevićem

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Herceg TV | Datum:14.01.2018.

Trebinjci su sinoć dočekali Novu godinu po julijanskom kalendaru na platou ispod platana, uz nastup novosadskog kvarteta „Frajle“ i benda Igora Vukojevića.

Više stotina naših sugrađana i gostiju Trebinja odabralo je proslavu na otvorenom, gdje dobru zabavu i prazničnu atmosferu nije moglo da pokvari ni prohladno veče, sa tek kojim stepenom iznad nule, a najposle ni kiša – koja je počela da pada odmah po novogodišnjem odbrojavanju.

Nakon zagrijavanja uz pop-rok i narodne standarde, te autorske pjesme koje Igor Vukojević izvodi sa svojim bendom, uslijedio je muzički šou četiri frajle, uz stilski raznovrstan repertoar pjesama – od čardaša do džeza, sa njihova četiri do sada objavljena albuma.

Doček julijanske Nove godine na otvorenom organizovala je Gradska uprava.

Zabave nije nedostajalo ni u trebinjskim ugostiteljskim objektima, gdje su takođe organizovane proslave Nove godine po julijanskom kalendaru.

#hercegtelevizija, #hercegrtv, #hercegtv, #dočekpravoslavnenovegodine, #frajle, #igorvukojević, #trebinje
Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: