Promovisana foto-monografija o Bileći | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Promovisana foto-monografija o Bileći

Izvor: Slobodna Hercegovina/Dajana Aleksić | Datum:30.08.2017.

Na ljetnoj bašti „Trebišnjica“ promovisana je foto-monografija o Bileći. Monografija je izašla u izdanju Turističke organizacije opštine Bileća i Društva za očuvanje baštine. Izdavači su se potrudili da prikažu istoriju ovog hercegovačkog gradića, kao i da fotografijama pokažu ljepote Bileće.

Ispred Turističke organizacije, Bilećane je pozdravio Nikola Bajović, ističući da je ovo samo jedan od projekata koji se sprovodi, i da se nada da će i u narednom periodu što bolje promovisati prirodne i kulturne ljepote Bileće.

Prisutni su imali priliku da čuju Gorana Boljanovića na gitari, koji se potrudio da upotpuni ovo veče, dok je Dajana Aleksić pročitala priču o Bileći.

DOB i Turistička organizacija opštine Bileća, zahvalili su se svima koji su se pomogli da ova monografija dobije ovakav izgled, te najavili da će u narednom periodu foto-monografija dobiti novo, obogaćeno izdanje.

http://slobodnahercegovina.com/wp-content/uploads/2017/08/Bileca_116-1.jpg


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: