21. susreti mladih Republike Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

21. susreti mladih Republike Srpske

Izvor: Grad Trebinje | Datum:22.08.2017.

Omladinski savjet Republike Srpske, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi RS, organizuje republičku omladinsku manifestaciju „21. SUSRETI MLADIH REPUBLIKE SRPSKE“ koji će biti održani u Trebinju u periodu od 23. do 27. avgusta 2017. godine.

Tim povodom je pomoćnik ministra za porodicu, omladinu i sport u Vladi Republike Srpske, gospođica Branka Malešević u prostorijama Gradske uprave održala radni sastanak sa predstavnicima Odjeljenja za društvene djelatnosti.

Susreti mladih Republike Srpske su tradicionalna manifestacija koja mladim ljudima 21. put pruža mogućnost zajedničkog okupljanja, razvijanja ideja i rada na programima namijenjenim mladima, ali i druženja i zabave.

Zvanično otvaranje “21. Susreta mladih” je predviđeno 23.08.2017. godine u 20:00 časova u Kulturnom centru Trebinje. Manifestaciju će otvoriti Ministar za porodicu, omladinu i sport u Vladi Republike Srpske gospođa Jasmina Davidović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: