Stigli na poziv mještana: Pripadnici Civilne zaštite i stanovnici naselja Tini u zajedničkoj akciji čišćenja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Stigli na poziv mještana: Pripadnici Civilne zaštite i stanovnici naselja Tini u zajedničkoj akciji čišćenja

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:24.06.2017.

Pripadnici Civilne zaštite su i danas na terenu i to u naselju Tini, gdje zajedno sa stanovnicima ove mjesne zajednice čiste površine koje su zarasle u korov i šikaru.

Velika deponija korova, granja, šiblja, smeća – čekala je radnike Civilne zaštite, koji imaju mnogobrojne zahtjeve građana i trude se da na svaki način građanima izađu u susret.

„Subotom radimo jer mogu izaći i mještani da nam pomognu“, rekao je Miljan Tomašević, šef Gradskog odsjeka Civilne zaštite.

Radna grupa, koja je oformljena na nivou grada, nastavlja akciju čišćenja, uređenja i održavanja naselja i prilaza gradu.

Uz Civilnu zaštitu tu su uvijek vatrogasci i radnici „Komunalnog“.

Kako je u toku požarna sezona, pripadnici Civilne zaštite su fokusirani na eventualne požare, pa apeluju na građane da ne pale vatru na otvorenom.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: