Nevesinje: Predškolci se priredbom oprostili od vrtića | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Predškolci se priredbom oprostili od vrtića

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:20.05.2017.

Tradicionalana završna priredba predškolaca održana je juče u vrtiću „Sveta Evgenija carica Milica“.

Vrtic20

Zajedno sa vaspitačima, mališani su pripremili jednočasovni program za svoje roditelje, rodbinu i ostale goste, kojim su se oprostili od bezbrižnih dana provedenih u ovoj ustanovi.

Budući školarci pokazali su šta su sve naučili u protekla tri mjeseca i svojim nastupima dokazali su da su spremni da ponesu đačke torbe i zakorače u novo životno doba.

Pozdravne riječi uputila je direktorica Milena Kapor, naglasivši da je vrtić mjesto gdje djeca ulaze u jednu bajku, žive sa bajkama, druže se sa svojim vršnjacima i uče se poštovanju pravila.

"Mališani su bili dobri saradnici i smatram da smo zajedno sa vaspitačima iznjedrili jednu zrelu generaciju, što potvrđuje i kontakt sa osnovnom školom, dok je trajao upis, gdje smo dobili pohvale za svu djecu koja su prošla kroz naš vrtić" - naglasila je Kaporeva.

Ona je dodala da se Projekat pokazao kao veoma koristan za djecu koja nisu imala mogućnost da pohađaju vrtić u primarnoj grupi. Kaporeva je istakla i dobru saradnju sa roditeljima, kao i redovnost dolaska djece u vrtić.

Protekla tri mjeseca, program Pripreme djece za polazak u školu pohađala su 72 mališana.

U sklopu ovoga programa Javni fond za dječiju zaštitu RS organizovao je besplatno ljetovanje djece u Bečićima, a učestvovaće 16 djece iz vrtića „Sveta Evgenija carica Milica".

PREDŠKOLCI SE PRIREDBOM OPROSTILI OD VRTIĆA

Verica Čupković


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: