Trebinjka Izabela Klimović učestvuje na Đurđevdanskom festivalu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjka Izabela Klimović učestvuje na Đurđevdanskom festivalu

Izvor: Herceg TV | Foto: RTRS | Datum:06.05.2017.

Đurđevdanski festival dječije pjesme, međunarodna muzička manifestacija takmičarskog karaktera, ove godine održaće se po 23 put. Na finalnoj festivalskoj večeri koja će se održati 12 maja biće izvedeno 16 dječijih pjesama, koje je od radova pristiglih na konkurs odabrala selekciona komisija.

Među odabranih 16 izvođača naći će se i Trebinjka Izabela Klimović koja zajedno sa Anđelom Kujundžić izvodi numeru "Šara šara bubamara". Tekst pjesme napisao je Jefto Odavić, a muziku i aranžman uradio je Bobo Vučur.

Izabela "Beti" Klimović je rođena 27. februara 2008. godine u Trebinju gdje živi i pohađa treći razred osnovne škole "Vuk Karadžić". Punih pet godina igra folklor u KUD "Alat Swisslion" i bila je učesnica 17. dječijeg festivala “Zvon zvonke pjesme” u Trebinju. Obožava muziku i ples. 

Izabelu i Anđelu možete podržati tako što ćete glasati za njihovu numeru u izboru za nagradu publike, na način da pošaljete poruku sa ključnom riječi GLAS zatim razmak i broj 6 te pošaljete na broj 091 410 100, koji je u funkciji za sve operatere.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: