KapitalSoft je spremio novu ponudu laptopa (Foto) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

KapitalSoft je spremio novu ponudu laptopa (Foto)

Izvor: kapitalsoft | Datum:21.10.2024.

KapitalSoft je spremio novu ponudu laptopa sa mogućnošću kupovine na rate, a za strane državljane i sa povratom PDV-a.

ASUS Vivobook Go 15 - Ovaj laptop je pravo rješenje za svakodnevne korisnike koji žele brzinu i pouzdanost. Opremljen AMD Ryzen 3 7320U procesorom, 8GB DDR5 RAM-a i brzim 512GB NVMe SSD-om, Vivobook Go 15 omogućava glatko obavljanje zadataka, bilo da surfate internetom, gledate filmove ili radite na projektima. IPS ekran od 15.6" Full HD rezolucije pruža oštar i jasan prikaz, dok WiFi 6E i Bluetooth 5.3 osiguravaju brzu i stabilnu konekciju. Lagano kućište od 1.63kg i kamera sa privacy shutter-om čine ovaj laptop idealnim izborom za studente i profesionalce koji su uvijek u pokretu.

HP EliteBook 845 G8 - Sa AMD Ryzen 5 PRO 5650U procesorom i 16GB RAM-a, ovaj model pruža superiorne performanse za poslovne korisnike. SSD od 256GB omogućava brzo pokretanje aplikacija i pohranu podataka, dok integrisana HD kamera sa privacy shutter-om osigurava vašu privatnost tokom online sastanaka. WiFi 6E i Bluetooth 5.3 garantuju stabilnu vezu, a tastatura sa pozadinskim osvjetljenjem omogućava rad čak i u uslovima slabog osvjetljenja. Ovo je pravi izbor za sve koji traže vrhunsku pouzdanost i funkcionalnost.

ASUS Vivobook 15 F1502ZA-SB71 - Opremljen Intel Core i7 1255U procesorom i 20GB RAM-a, ovaj laptop pruža nevjerovatne performanse koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Intel Iris Xe grafika i 15.6" Full HD IPS ekran donose savršen prikaz, bilo da radite ili se zabavljate. Sa težinom od 1.7kg i ugrađenim čitačem otiska prsta, ovaj laptop je izuzetno lagan i siguran za svakodnevnu upotrebu. Idealan je za profesionalce koji traže moćne performanse u kompaktnom dizajnu.

Posjetite nas na adresi Kralja Petra I Oslobodioca bb.

Vaš KapitalSoft!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: