Svečano otvorena filijala Flex Credita u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Svečano otvorena filijala Flex Credita u Trebinju

Datum:12.10.2024.

Mikrokreditno društvo Flex Credit danas je svečano otvorilo poslovnicu u Trebinju.  Na adresi Kralja Petra Oslobodioca I 39 otvorena je moderna poslovnica prilagođena potrebama klijenata koji očekuju brzu i jednostavnu finansijsku uslugu.

Početak oktobra u ovom društvu obilježio je značajan rast broja poslovnih jedinica pa je tako u samo par dana čak pet novih filijala počelo sa radom i to u Nevesinju, Gackom, Foči, Višegradu i Rudom.

„Danas je izuzetno važan dan za Flex Credit, jer sa ovom poslovnicom zaokužujemo novu regionalnu cijelinu u okviru naše prodajne mreže. Iza nas je vrlo intenzivan period u kojem smo se maksimalno angažovali da u što kraćem vremenskom periodu obezbjedimo početak rada u svim većim opštinama na istoku i jugu Republike Srpske.“, izjavila je Radmila Bjeljac, country manager Mikrokreditnog društva Flex Credit.  „Naše strateško opredjeljenje jeste da otvaramo mrežu poslovnica širom BiH kako bismo bili što dostupniji klijentima. Međutim, osim dostupnosti , brzina i fleksibilnost pružanja kreditne usluge su naš imperativ i to je ono po čemu smo već prepoznati pred klijentima i na čemu ćemo i dalje vrijedno raditi.“ zaključuje Bjeljac.

FlexCredit  nudi brze kratkoročne kredite u iznosu od 100 do 5000 konvertibilnih maraka uz rok otplate od 2 do 18 mjeseci.

U pitanju su krediti bez žiranata, a iz ovog mikrokreditnog društva poručuju da je dovoljno samo 15 minuta da se klijentu odobri kredit i to uz dostavljanje osnovnih ličnih dokumenata. Novac se isplaćuje odmah po odobrenju u jednoj od najbližih poslovnica Flex Credita ili putem žiro računa ukoliko se aplicira sa područja Federacije BiH.

Za sve nove klijente u Flex Creditu su pripremili i posebnu akciju beskamatnih kredita pod nazivom FLEX 0 u iznosu do 700 KM. U toku trajanja ove akcije svi oni klijenti koji prvi put apliciraju za kredit u obavezi su da vrate tačno onoliko novca koliko im je odobreno, bez bilo kakvih skrivenih troškova, naknada i slično.

Flex Credit važi za jednu od najbrže rastućih kompanija u BIH, o čemu dovoljno svjedoči podatak da su u samo dvije godine od osnivanja otvorili 50 filijala širom BIH putem kojih uslužuju više od 18.000 zadovoljnih klijenata.

Filijala Flex Credita u Trebinju otvorena je za rad sa klijentima svaki radni dan u periodu od 9 do 17 časova.  Za sve detaljnije informacije pozovite broj 065 459 600 ili posjetite stranicu flexcredit.ba  


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: