Košarkaši Sutjeske spavaju u zatvoru: Direktor im ponudio jeftiniji smještaj | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Košarkaši Sutjeske spavaju u zatvoru: Direktor im ponudio jeftiniji smještaj

Izvor: AGENCIJE | Foto: Agencije | Datum:20.09.2024.

Košarkaški klub Sutjeska iz Foče uveliko se sprema za nastup u novoj sezoni Prve lige Republike Srpske, a podrška timu stigla je sa pomalo neočekivane strane.

 


 
Naime, podršku pred nove izazove pružila im je Uprava Kazneno-popravnog zavoda Foča kojem je klub srdačno zahvalio na svom nalogu. 

- Zahvaljujemo Upravi KPZ Foča, na čelu sa v.d. direktorom Bojanom Kostićem, koji su u zakonskim okvirima izašli u susret KK Sutjeska, omogućivši smještaj naših igrača po minimalnim cijenama. U vremenu visokih stanarina u našem gradu, ova podrška će značajno olakšati rad kluba i doprinijeti daljem razvoju. Hvala na podršci - poručeno je na “Fejsbuk” stranici kluba. 

Inače, za novog predsjednika kluba jednoglasnom odlukom upravnog odbora izabran je Vladimir Ćosović koji je prošao sve selekcije fočanskog tima i bio član seniorskog sastava te dugogodišnji košarkaški sudija saveznog ranga.

Za trenera seniorskog tima imenovan je bivši košarkaš i kapiten kluba Goran Bodiroga, dok je rad sa mlađim kategorijama povjeren Dejanu Radoviću, Goranu Bodirogi i Milošu Pavloviću. 

Pripreme ekipe počele su 2. septembra i prvi trening održan je na Gradskom stadionu gdje se okupilo 20 igrača koji će se pokušati nametnuti treneru.

Sutjeska je prošle sezone zauzela osmo mjesto na tabeli sa učinkom od 11 pobjeda i 12 poraza. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: