Iz Grada Trebinja pozvali sugrađane na oprez, u slučaju potrebe pozvati 121 | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Iz Grada Trebinja pozvali sugrađane na oprez, u slučaju potrebe pozvati 121

Izvor: rejting.info | Foto: rejting.info | Datum:09.09.2024.

Iz Grada Trebinja pozvali su sugrađane na oprez zbog obilnih padavina koje su danas zahvatile ovaj grad, te im ponudili svaki neophodni vid pomoći, a u slučaju bilo kakve potrebe da pozovu besplatan broj 121.

Načelnik Štaba za vanredne situacije Stevan Bekan je ukazao da je u smanjenju posljedica od nevremena doprinijelo i to što su preventivno očišćeni oborinski kanali i sistem oborinske odvodnje.

On je istakao da su sve nadležne službe pravovremeno reagovale, čime su posljedice nevremena svedene na minimum, posebno u gradovima.

Voda je ušla u nekoliko podruma, a otežano je i odvijanje saobraćaja. Bekan napominje da je u Trebinju od 11.00 do 17.00 časova palo 106,8 litara kiše po metru kvadratnom, što je izuzetno velika količina padavina u takom kratkom periodu, ali da je šteta od nevremena minimalna.

Do sada je na broj 121 zaprimljeno osam zahtijeva građana.

,,Pravovremeno i po najvećem nevremenu reagovali su zaposleni u trebinjskim preduzećima ,,Komunalno,, ,,Vodovod,, ,,Ekologija i bezbjednost,, ,,pripadnici trebinjske vatrogasne jedinice,, kaže Bekan.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: