Demanti GBO Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Demanti GBO Trebinje

Izvor: Herceg tv | Datum:03.09.2024.

Gradska boračka organizacija Trebinje obavještava svoje članove i građane Hercegovine da je fejsbuk stranica ove organizacije zloupotrebljena i da se sa iste plasiraju saopštenja koja nisu stav Boračke organizacije i od kojih se ograđujemo. 

Jedine relevantne i tačne informacije građani mogu dobiti putem zvanične internet stranice Boračke organizacije Trebinje, na kojoj su sve objave potpisane od strane njenog rukovodsvtva. 

Svako drugo saopštenje koje nema potpis i pečat je krađa identiteta Boračke organizacije koju neko grubo zloupotrebljava, a o čemu će biti obavješteni istražni organi. 

Na pojedinačna saopštenja i objave na društvenim mrežama za sada se nećemo posebno obazirati jer su one dio prljave političke kampanje koja je za neke već počela, ali ćemo svakako imati adekvatan institucionalni i pravičan odgovor.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: