Trebinje domaćin 26. Susreta mladih Republike Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje domaćin 26. Susreta mladih Republike Srpske

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:26.07.2024.

 

Gradonačelnik Mirko Ćurić sastao se danas sa predsjednikom Upravog odbora Omladinskog savjeta Republike Srpske Ognjenom Vukojevićem, nakon što je odlučeno da će  ovaj savjet u Trebinju organizovati 26. Susrete mladih Republike Srpske.

Ćurić je istakao da će se Sureti mladih održati od 25. do 29. avgusta, a da će Grad Trebinje dati punu podršku za prijatan boravak mladih u našem gradu.

“Očekuje se učešće oko 200 mladih iz cijele Republike Srpske, ali i gosti iz Brčko Distrikta, FBiH i regiona”, naveo je Ćurić.

Predsjednik Upravog odbora Omladinskog savjeta Republike Srpske Ognjen Vukojević rekao je da su Susreti mladih i ranijih godina održavani u Trebinju i to uz podršku Grada, predsjednik Republike Srpske i resornog ministarstva.

“Kroz ove susrete ukazuje se na neophodnost poboljšanja položaja mladih u društvu te promociju kulturnog i društvenog sadržaja, mobilnosti i međunarodne saradnje”, naveo je Vukojević.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: