Glumci iz Pljevalja donijeli dašak pariskog glamura na scenu Festivala festivala | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Glumci iz Pljevalja donijeli dašak pariskog glamura na scenu Festivala festivala

Izvor: Trebinje Live | Datum:24.07.2024.

 

Treće večeri  „Festivala festivala“ nastupili su predstavnici Crne Gore – članovi amaterskog glumačkog ansambla Centra za kulturu iz Pljevalja sa predstavom „Boing – Boing“, pobjedničkim ostvarenjem ovogodišnjeg, 53. Festivala dramskih amatera Crne Gore, koji je od 10. do 14. juna održan u Bijelom Polju.

Radnja predstave smještena je u Pariz, gdje Bernar, glavni junak, živi sa tri vjerenice, stjuardese različitih nacionalnosti, koje rade za međunarodne kompanije. Bernar uspješno skriva postojanje jedne od druge sve dok se njihov raspored letenja ne poremeti, što dovodi do niza komičnih situacija koje publiku ostavljaju u suzama od smijeha.

Priznanje protagoniste večeri, jednoglasnom odlukom žirija trebinjske publike, otišlo je u ruke Branislava Đurovića, za tumačenje lika kućne pomoćnice Berte.

Na pozorišnu scenu Kulturnog centra sutra veče stupaju predstavnici grada domaćina, članovi Gradskog pozorišta iz Trebinja, sa predstavom „Orkestar Titanik“.

Predstava počinje u 20.30 časova.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: