Uskoro počinju završni radovi na terenu sa vještačkom travom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Uskoro počinju završni radovi na terenu sa vještačkom travom

Izvor: Radio Trebinje | Datum:22.07.2024.

Početkom avgusta, u Trebinje dolaze predstavnici kompanije specijalizovane za postavljanje podloge za vještačku travu, čime će početi završni radovi na terenu sa vještačkom travom u našem gradu.

„Završni radovi će trajati sedam dana a biće postavljena travnata podloga, obavljena granulacija terena, postavljeni golovi, čime će terenska infrastruktura biti završena“, kaže Rajko Mičeta, predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Leotar. Prema njegovim riječima, završetkom ovih radova biće znatno rasterećen teren na stadionu u Policama.

„Na terenu sa vještačkom travom uskoro će moći da trenira naš prvi tim, sve omladinske selekcije, kao i članice Ženskog fudbalskog kluba Leotar. Možemo reći da su ovim završeni radovi od kapitalnog značaja za naš klub“ , ističe Mičeta za Radio Trebinje.

U drugom dijelu radova, koji će uslijediti nakon provođenja tenderske procedure, predviđeno je da se naprave svlačionice, dio tribina, ograda a biće postavljena i rasvjetna tijela.U klubu izražavaju veliku zahvalnost Gradu Trebinju i Fudbalskom savezu RS, koji su pomogli realizaciju ovih poslova.

Upitan da prokomentariše kada će u funkciju biti postavljeni reflektori na stadionu Policama, Mičeta je bio optimista.

„Veoma brzo će početi radovi na izgradnji ograda oko reflektora, a u funkciju će biti postavljeni takozvani  ’treptači’ , svjetlosni znaci upozorenja za paraglajdere i helikoptere. koji ih tokom noćnih časova upozoravaju na reflektore“, ističe Mičeta.

Trebinjski prvoligaš u novoj sezoni startuje u subotu, 10. avgusta, kada na stadionu u Policama dolazi Famos iz Istočnog Sarajeva. Do premijere pred svojim navijačima, izabranici Zorana Šarabe odigraće u subotu meč sa Posušjem, a u generalnoj probi i utakmicu sa ekipom Kruševa, članom Prve županijske lige Herceg Bosne.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: