U ponedeljak 'Konferencija beba 2024' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U ponedeljak 'Konferencija beba 2024'

Izvor: Herceg tv | Datum:27.06.2024.

Tradicionalna manifestacija 'Konferencija beba 2024' biće održana u ponedeljak, 1. 7. 2024. godine, na Trgu Slobode sa početkom u 19 časova. Prijava učesnika počinje u 18 časova, a trajaće sve do početka manifestacije, potvrdila je za Herceg televiziju Vera Milošević, načelinik Odjeljenja za porodicu i razvoj sela Grada Trebinja.

Pravo učešća imaju sve bebe iz Trebinja rođene u periodu od 30. 6. 2023. godine do najmlađe prisutne bebe na manifestaciji koja posjeduje dokument sa jedinstvenim matičnim brojem. Prilikom prijave potrebno je donijeti na uvid dokument (zdravstvenu knjižicu, izvod iz matične knjige rođenih ili pasoš) kao i za braću i sestre. Na konferenciji će se vršiti izbor tročlanog predsjedništva u koje se bira najmlađa beba, najstarija beba i beba sa najviše braće i sestara. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Grada Trebinja uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske. U zabavnom programu učestvuju: JU 'Naša radost', JU Muzička škola Trebinje, Klub za djecu 'Sveta Evgenija carica Milica', Dječiji hor 'Bubamarac' i Dječija igraonica 'Ciciban'.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: