Nevesinje: Nataša Savić osvojila 100 bodova na takmičenju iz fizike | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Nataša Savić osvojila 100 bodova na takmičenju iz fizike

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:13.03.2017.

U Osnovnoj školi „Risto Proroković“ u Nevesinju juče je održano Opštinsko takmičenje iz fizike za učenike osmih razreda.

NATAŠA SAVIĆ OSVOJILA 100 BODOVA NA TAKMIČENJU IZ FIZIKE

Ovaj put najbolji su bili učenici iz Područnog odjeljenja Kifino Selo. Prvo mjesto pripalo je Nataši Savić koja je osvojila maksimalan broj bodova, za nijansu slabiji je bio Blagoje Milošević, dok je trećeplasirana Marina Todorović iz Matične škole.

Direktorica škole Mara Šaran istakla je da je prezadovoljna znanjem i brojem bodova koji su učenici postigli na Opštinskom takmičenju iz fizike.

Prvoplasirani učenici obezbijedili su učešće na Regionalnom takmičenju, a još nekoliko učenika može očekivati poziv od Republičkog pedagoškog zavoda, zavisno od rezultata u ostalim hercegovačkim školama – dodala je Šaran.

Regionalno takmičenje iz fizike biće održano u Bileći, 1.aprila.

Narednog vikenda nevesinjska škola biće domaćin Regionalnog takmičenja iz pravoslavne vjeronauke za učenike petih razreda, a biće održano i Opštinsko takmičenje iz ruskog jezika.


VERICA ČUPKOVIĆ


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: