Drašković otvara fabriku u Bileći | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Drašković otvara fabriku u Bileći

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:10.03.2017.

Pored Trebinja i Nevesinja, pogon Svislajon trebao bi se otvoriti u Bileći i to u prostoru fabrike "Nikola Tesla", potvrdio je za našu televiziju načelnik ove opštine, Miljan Aleksić. No, nisu to jedini planovi Aleksića, kaže da na ljeto Bileću očekuje pravi privredni procvat.

Rezultat slika za miljan aleksić

Rodoljub Drašković voli Bileću i zato neće ni nju zaobići sa svojim pogonima, kaže načelnik ove opštine, Miljan Aleksić i dodaje da je za nove projekte iskoristio njihovo prijateljstvo te da će sve aminovati prvi čovjek Republike Srpske, Milorad Dodik.

Iskoristio sam malo prijateljske veze sa gospodinom Draškovićem i on je spreman da uđe u Bileću i da kao Hercegovac pomogne ovom našem gradu. Imamo i neke pregovore, ali sačekaćemo gospodina Dodika koji će doći ovih dana, pa ćemo zajedno sjesti i naći neko rješenje“, rekao je Miljan Aleksić za našu televiziju.

Prema prvim planovima, Drašković bi trebao tri nova pogona otvoriti u prostorijama fabrike "Nikola Tesla", gdje bi se proizvodila trikotaža, kozmetika i hrana za bebe. U fabrici bi radilo najmanje 100 radnika.

On će da zakupi prostor u fabrici "Nikola Tesla" i da otvori pogon Juvitane, koju bi prenio iz Srbije ovamo. Tu bi bila i trikotaža, i kozmetika i hrana za bebe. Znači sve bi bilo kompletno za bebe u ta tri pogona. Bilo bi sigurno preko stotinu radnih mjesta, a to bi za Bileću značilo mnogo“.

No ovo nisu jedini planovi, sljedeće ljeto je prekretnica za Bileću, kaže Aleksić i dodaje da su u pitanju veliki projekti.

Još imamo nekoliko mnogo jakih projekata o kojima ne bih sada pričao jer obično kada se neko hvali prije, to nekako ode drugačije. Kazao bih samo da će biti novih projekata i da će Bileća ovoga ljeta živnuti dobro i dobro“, zaključuje Aleksić.

O čemu se tačno radi nismo htjeli zapitkivati upravo zbog sujevjerja načelnika Miljana Aleksića. Nadamo se da ovo nisu samo predizborna obećanja, jer je Bileća na korak do vanrednih izbora.

B.N.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: