Paketići za djecu sa posebnim potrebama | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Paketići za djecu sa posebnim potrebama

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:12.01.2017.

Predstavnici Hidroelektrana na Trebišnjici, gradske organizacije trebinjskog Crvenog krsta i navijači Crvene zvezde „Delije Trebinje“ obezbijedili su paketiće za članove Udruženja roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ Trebinje, koje im je danas, na zadovoljstvo sve dece, uručio Djeda Mraz.

Srđo Čučković, jedan od članova ovog udruženja, kaže da je srećan što je dobio paketić, a dodatno ga je obradovao Djeda Mraz.

„Ovo su najbolji paketići i ja volim Djeda Mraza najviše“, za Radio Trebinje priznaje Čučković.

Vesna Miljanović, direktor udruženja „Sunce nam je zajedničko“, navodi da će svi članovi dobiti paketić.

„Udruženje broji oko 106 članova i svima je, zahvaljujući ovim dobrim ljudima, obezbijeđen paketić. Ovo je tradicija već nekoliko godina i ova pažnja djeci puno znači“.

Miljanović dodaje da zbog vremenskih uslova po svoj paketić danas nisu došla sva djeca, ali da ih svakako poklon čeka.

„Neopisiv je osjećaj, već sedam godina ovakvim akcijama trudimo se da donosimo, ovoj divnoj djeci, osmijeh na lice“, navodi Ivana Miliša trebinjski navijač kluba Crvene zvezde.

Ove riječi dijeli i potpredsjednik mladih „Crvenog krsta“ Marija Ninković, koja dodaje da je ovo samo jedna od akcija kada je u pitanju njihova organizacija.

„Danas završavamo akciju podjele paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica, a prikupili smo oko 200 paketića“, ističe Ninković i podsjeća da svake godine trebinjsku djeci i iz ovog udruženja obraduju na taj način.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: