Nevesinje: Pomoć za najugroženije i oboljele od multiple skleroze | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Pomoć za najugroženije i oboljele od multiple skleroze

Izvor: Srna | Foto: Srna | Datum:06.01.2017.

U Nevesinju je dodijeljena pomoć povodom božićnih praznika za 60 najugroženijih porodica i oboljelih od multiple skleroze.

humanitarna pomoc nevesinje udruzenje multiple skleroze

Humanitarna akcija „Dobrota se nalazi u srcima ljudi“ realizovana je zajedničkom inicijativom i aktivnostima Udruženja multiple skleroze regije „Istočna Hercegovina“, Crvenog krsta, Omladinske organizacije „Bona fide“ i Crkvene opštine Nevesinje.

Akciji su se odazvali mnogi preduzetnici iz Nevesinja i Nevesinjci iz dijaspore.

U okviru iste akcije i nevesinjski sveštenici podijelili su pomoć na području Nevesinja koju je Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorska odobrila pred nastupajuće božićne praznike.

Eparhijski upravni odbor sa episkopom Grigorijem uputio je novčanu pomoć od 300 KM u svaku parohiju Eparhije koja će biti dodijeljena po jednoj porodici.

„U okviru ove humanitarne akcije, nevesinjski sveštenici podijelili su i eparhijsku pomoć u četiri porodice u Nevesinju za koje su smatrali da im je najpotrebnija“, navode iz Eparhije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: