Nasljeđe: Lista prioriteta zapošljavanja - Poziv | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nasljeđe: Lista prioriteta zapošljavanja - Poziv

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:28.12.2016.


U cjelosti prenosimo poziv Udruženja djece poginulih boraca "Nasljeđe":

Rezultat slika za udruženje poginulih boraca nasljeđe

"Braćo i sestre. Želimo da vas obavijestimo, da su svi naši napori oko izrade Socijalne karte i Liste prioriteta zapošljavanja, kao i sve aktivnosti koje smo uradili u vezi toga, a bilo ih je mnogo, ipak donijeli veliki napredak u odnosu na sve prethodne godine i razne malverzacije i lažna obećanja kojima smo bili izloženi sve prethodne izbore i kampanje. 


„Sve što imamo, to ćemo reći našim radom.“

Osnivanje udruženja Nasljeđe, njegov rad i aktivnosti tokom 2016. godine na izradi Liste priotita za zapošljavanje su imali za rezultat da pomognemo u zapošljavanju preko 20 djece poginulih boraca od 49 koliko ih je bilo na našoj Listi, (tačan broj ćemo objaviti nakon pregovora koje vodimo za nekoliko naših članova kojima ističu ugovori). Ovi rezultati nam samo daju snagu da nastavimo sa ovim aktivnostima i nećemo odustati sve dok svako dijete poginulog borca, kako u Trebinju, tako i u cijeloj Republici Srpskoj, ne bude zaposleno, dok ćemo dati pun doprinos i u svim našim aktivnostima se zalagati za rješavanje problema nezaposlenosti svih boračkih kategorija i njihovih porodica, što već i radimo.

Sa ovim aktivnostima je završen prvi ciklus aktivnosti usmjerenih na zapošljavanju naših članova, a sa novom 2017. godinom počinje i drugi ciklus aktivnosti. To podrazumijeva pravljenje nove Liste prioriteta zapošljavanja i sve aktivnosti vezane za to.

Pozivamo sve članove udruženja iz Trebinja koji to nisu uradili do sada, kao i svu djecu poginulih boraca iz Trebinja, da dostave dokumentaciju potrebnu za izradu socijalne karte članova i liste prioriteta za zapošljavanje.

Dokumentaciju možete dostaviti u prostorijama udruženja, Preobraženska BB (Marindvor), počevši od Utorka, 03.01.2017. svakim radnim danom od  17-19h.

Kancelarija neće raditi 6 i 9. januara zbog praznika.


OD DOKUMENATA POTREBNO JE DOSTAVITI:


• Rodni list

• Uvjerenje o statusu člana porodice poginulog borca

• Uvjerenje da ste na evidenciji Zavoda za zapošljavanje

• Kućna lista

• Uvjerenje o prebivalištu, koje je potrebno izvaditi za sve članove kućne liste

• Uvjerenje o primanjima

• Vjenčani list

• Sva navedena uvjerenja treba izvaditi i za supružnika


Molimo vas da dokumentaciju predate najkasnije do 20.01.2017 godine, kako bi se lista mogla predati gradonačelniku, direktorima javnih preduzeća, ustanova, institucija, privatnim preduzetnicima.

Lista će biti potpuno transparentna i dostupna svim članovima na uvid u prostorijama udruženja.

Napominjemo, svu dokumentaciju predajete na dobrovoljnoj osnovi.

Poziv za izradu Liste prioriteta će biti objavljen i za ostale gradove i opštine u kojima Udruženje ima odbore nakon praznika."

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u kancelariji udruženja u gore navedenim terminima, putem telefona: 065/867-515 ili putem mejla: [email protected]


Predsjednik udruženjaC:\Users\ivamrvica\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\img837.jpg

Pešikan Saša

____________________



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: