Pošte nagradile najljepša pisma Djeda Mrazu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Pošte nagradile najljepša pisma Djeda Mrazu

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:27.12.2016.

Dušan Deretić, učenik Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Trebinja, dobitnik je bicikla za najljepše napisano pismo na ovogodišnjem nagradnom konkursu „Pišem pismo Djeda Mrazu“, koji tradicionalno organizuju Pošte Srpske.

Sara Ćorović iz trebinjske osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ osvojila je drugo mjesto i dobila trotinet, a USB plejer kao treća nagrada poslat je u Nevesinje Emiliji Stojanović, učenici O.Š. „Risto Proroković“.

Na konkursu su učestvovala djeca iz vrtića i nižih razreda osnovnih škola, a proglašenje najboljih i uručenje nagrada za pisma pristigla na adresu radne jedinice Trebinje danas je organizovano u Pres centru Pošta Srpske.

Prema riječima Momčila Milinića, referenta za marketing trebinjske radne jedinice Pošta Srpske, cilj manifestacije je da razvija smisao za lijepo pisanje kod najmlađe populacije, ali i promocija usluga Pošta Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: