Nenad Višnjić i Dragan Jelačić na prijemu kod gradonačelnika | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nenad Višnjić i Dragan Jelačić na prijemu kod gradonačelnika

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:26.12.2016.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović organizovao je svečani prijem za dobitnike prve nagrade na međunarodnom takmičenju u Gracu, Nenada Višnjića i Dragana Jelačića.

Na Drugom međunarodnom festivalu „Akordeon fest“ u Gracu, u Austriji učenici trećeg razreda srednje škole Dragan Jelačić i Nenad Višnjić su osvojili prve nagrade, u klasi profesorice Violete Popadić.

Petrović se zahvalio ovim mladim ljudima na prezentaciji Hercegovine i grada Trebinja i poželio im uspjeh u daljem radu i takmičenju.

„Ovo je još jedan od pokazatelja da grad Trebinje ima talentovanu omladinu, sportiste, istaknute učenike i ostale talentovane mlade ljude, to trebamo posebno podržati i dati dovoljno pažnje“, naveo je Petrović.

Petrović je istakao da će u narednom periodu svim mladim talentovanim ljudima, sportistima koji budu donosili nagrade i priznanja, iz budžeta grada izdvojiti određena novčana sredstva kao nagradu za njihov uspjeh.

Draganu Jelačiću i Nenadu Višnjiću slijedi skromna novčana nagrada za postignute rezultate na ovom takmičenju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: