Večeras otvaranje Zimzograda (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Večeras otvaranje Zimzograda (VIDEO)

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:17.12.2016.

Gradonačelnik Luka Petrović večeras će u 18.00 časova u Trebinju otvoriti prvi „Zimzograd“, a svečanost će uveličati nastup kantautora Boba Vučura i Marije Ninković, kao i benda „Afrodita“, najavljeno je iz organizacionog odbora „Zimzograda“.

zimzograd

Na više od dvadesetak uređenih drvenih kućica, postavljenih u centru grada, biće ponuđeni proizvodi hrane i pića domaćih ugostitelja i proizvođača.

Posebna pažnja posvećena je djeci koja će imati priliku da uživaju na klizalištu od sintetičkog leda, raznovrsnoj ponudi zabavnog parka, te specijalnom druženju sa Deda Mrazom.

Na platou bašte Platani postavljena je jelka, koja cijelom događaju daje posebnu atrakciju. Na istom platou postavljena je i pozornica na kojoj će se igrati predstave, nastupati kulturno-umjetnička društva, te održavati koncerti.

Dučićeva ulica, zidine Starog grada i ulica od Dučićevog spomenika do Sabornog hrama, dobili su novi izgled, jer je postavljen i novi praznični nakit, kao i svijetleća fontana na Cvijetnom trgu kod Spomenika braniocima Trebinja.

Kako je najavio organizator, u novogodišnjoj noći na muzičkoj bini „Zimzograda“ nastupiće popularna hard rok grupa „Osvajači“. Zimska čarolija će trajati do 19. januara naredne godine.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: