Vukoju nagrada "najmenadžer BiH" | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vukoju nagrada "najmenadžer BiH"

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:16.12.2016.

Na 35-oj ceremoniji proglašenja najboljih poslovnih ljudi i kompanija Bosne i Hercegovine, koja je održana u banjalučkom Banskom dvoru 15. decembra u organizaciji "Nezavisne agencije evropskog udruženja menadžera", direkcija za izbor Najmenadžera BiH, Jugoistočne i srednje Evrope, najviše priznanje "Najmenadžer i Najkompanija BiH 2016." za sjajne menadžerske domete, izvanredno poslovanje i vrhunski kvalitet proizvoda i usluga - lider u proizvodnji najkvalitetnih vina i "Najbrend BiH" proglašena je firma PODRUMI VUKOJE 1982 sa prvom nagradom za oblast biznisa koju je primio direktor i enolog Radovan Vukoje koji je i sam proglašen najmenadžerom godine i protekle decenije u BiH.

screen-07-47-2116-12-2016

Nagradu je Vukoju uručio Ambasador Lars - Gunnar Wigemark, šef delegacije EU u BiH i specijalni prestavnik EU.

"Ova nagrada je još jedna potvrda kontinuiranog kvaliteta naših najboljih vina čije je grožđe uzgajano na lokalitetima Trebinja, a sama prerada vršena uz brižnu pažnju tima kojim rukovodim, a sve u cilju mog proizvodnog mota koji glasi: "Kamen je duša moje zemlje - moja zemlja je duša moga vina", rekao je za Herceg televiziju Radovan Vukoje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: