Humanitarna akcija „Jedan slatkiš, jedno dijete“ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Humanitarna akcija „Jedan slatkiš, jedno dijete“

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:07.12.2016.

Savjet učenika trebinjskog Centra srednjih škola je počeo sa humanitarnom akcijom prikupljanja pomoći za djecu sa Kosova i Metohije.

jedan-slatkis-humanitarna-akcija

„U akciji pod nazivom ‘Jedan slatkiš, jedno dijete’ učenici će pokušati da prikupe što više slatkiša i igračaka kako bi i naši drugari sa Kosova osjetili novogodišnje čari“, istakla je Anja Grubačić, predsjednik Savjeta učenika i dodala da ovakve humanitarne akcije organizuju već NEKOLIKO godina.

„Ove godine smo obezbijedili i kutije u školi u koje učenici, profesori, ali i svi građani, mogu ubacivati dobrovoljne priloge. Tražićemo i sponzore, a planirali smo posjetiti i tržne centre da i kupci mogu učestvovati u ovoj akciji“, navela je Grubačić.

Akcija će trajati do 20. decembra, a svi zainteresovani svoj prilog mogu donijeti kod domara u Centar srednjih škola, radnim danom od 7 do 19 časova.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: