Bilećanka na svjetskom izboru za mis u Maleziji | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bilećanka na svjetskom izboru za mis u Maleziji

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:05.12.2016.

Osamnaestogodišnja Bilećanka Tamara Nosović predstavljaće Bosnu i Hercegovinu na prestižnom svjetskom takmičenju ljepote.

                                                   Tamara Nosović

Naime, Tamara narednih dana putuje u Maleziju, gdje će svojom ljepotom pokušati Bosnu i Hercegovinu predstaviti u najljepšem svjetlu.

Mis Turizam Internacional je prestižni izbor ljepote koji se tradicionalno održava u glavnom gradu Malezije, Kuala Lumpuru i pod pokroviteljstvom je države Malezije.

Bosna i Hercegovina je zemlja koja ima najduži kontinuitet učešća, zahvaljujući tome što je Aleksandra Kokotović, kao vlasnica licence i modne agencije IEVE MODELS u Londonu, uredno slala predstavnice BiH od kada je kupila licencu. Organizatori taj čin izuzetno cijene i svake godine se posebno zahvale za profesionalnost i lojalnost. Ove godine, BiH će se predstaviti po 16-i put.

Tamara kaže da joj je čast i zadovoljstvo što će baš ona biti ovogodišnja predstavnica, dodajući da su pripreme uveliko u toku.

- "Meni je lično Aleksandra rekla da se prijavim, da popunim prijavu, napravim set fotografija i pošaljem. Veoma sam srećna i još više uzbuđena što ću biti zvanična Miss države na takvom prestižnom izboru sa dugom tradicijom. Na finalnoj noći ću nositi haljinu Svjetlane Vuković, priznate modne dizajnerice iz Tuzle, kao i narodnu nošnju Hercegovina iz Kulturno-umjetničkog društva Zora Hercegovine iz Bileće." - izjavila je Tamara za našu televiziju.

Finalno veče se održava u novogodišnjoj noći i to je jedini izbor ljepote koji ne mijenja datum svjetskog finala. Tačno u ponoć proglasiće se nova pobjednica, nakon čega će se misice poslužiti bezalkoholnim šampanjcem i sa stilom na grandioznoj sceni ući u novi početak.

U većini slučajeva, malezijski sultan i kraljica prisustvuju finalnoj večeri, a u žiriju bude veliki broj članova diplomatskog kora, kako države Malezije, tako i Kine, Singapura i drugih Azijskih zemalja. Ovaj izbor je državi od velikog značaja za razvoj turizma.

Skoro svake godine, ambasadorice svojih zemalja imaju zvanični prijem kod sultana i kraljice, medijiski propraćen.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: