Učenici iz Polica u humanoj misiji | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Učenici iz Polica u humanoj misiji

Izvor: Radio Trebinje | Datum:28.12.2022.

Učenici Osnovne škole "Vuk Karadžić“ iz Trebinja organizovali su humanitarnu akciju "Radost darivanja, ljepota različitosti" koja se realizuje šestu godinu zaredom.

Djeca su donosila slatkiše, igračke i higijenska sredstva od kojih su napravljeni paketići namijenjeni korisnicima centra „Sunce nam je zajedničko", zatim za djecu smještenu u Opštoj bolnici Trebinje na odjeljenju Pedijatrije, a takođe paketići i pokloni će biti uručeni Crvenom krstu grada Trebinja i Fondaciji Sveti Vukašin, a oni će podijeliti djeci socijalno ugroženih porodica u našem gradu.

Direktor škole Aleksandar Vukanović je istakao da je ova akcija namijenjena posebno ranjivoj kategoriji djece i veliki je značaj odziva svih učenika, jer će oni uljepšati novogodišnje praznike mališanima za koje su namijenjeni ovi slatkiši.

„Veliku zahvalnost dugujemo svim učenicima, njihovim roditeljima, učiteljicama i nastavnicima naše škole koji su prepoznali značaj humanitarne akcije i odazvali se sa divnim poklonima“, naveo je Vukanović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: